Paluu arkeen

Vappuviikko kului lomaillessa Salzburgissa ja ehdittiinpä nähdä myös München, joskin aivan liian pikaisesti. Pienen lomailun jälkeen jaksaa taas keskittyä rakennusprojektiin.

Salzburg

Rakennuslupahakemus jätettiin huhtikuun puolivälissä kuntaan ja se pääsee käsittelyyn toukokuussa. Vielä saamme siis muutaman viikon odottaa myönnetäänkö meille lupa vai ei.

Tällä välin olemme selvittäneet maanrakennusurakoitsijaa tekemään maatöitä tontillemme ja nyt odotamme vielä tarkempaa tarjousta parhaaksi katsomaltamme urakoitsijalta. Urakoitsijan kautta saamme tarjouksen myös tontin louhinnasta. Maanrakennustöiden budjetointi on osoittautunut todella vaikeaksi, koska on melkoinen arvoitus, miten paljon kiviä tontilta paljastuu ja miten paljon niitä pitää räjäyttää.

Myös perustusten tekijä pitäisi selvittää lähiaikoina. Suunnitelmissa on valettu betonisokkeli sekä taloon että autotalliin. Odottelemme kuitenkin vielä perustuskuvia taloon, jonka vuoksi emme vielä ole tarjouksia päässeet kyselemään tarkemmin.

Loppuun vielä hieman keväisempi kuva tontilta. Sinivuokot ovat alkaneet kukkia ja niitä löytyykin melko monesta paikasta.

Sinivuokkoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.